MONTERING AF VARMEPUMPE: LUFT TIL VAND VARMEPUMPE FRA VØLUND


Kunne du tænke dig at spare penge på din varmeregning, samtidig med at du gør en aktiv forskel for miljøet? Så kan en luft til vand varmepumpe være den helt rette løsning, og den kan jeg hjælpe dig med at installere. Jeg tilbyder montering af varmepumpe hos kunder i blandt andet Køge, Ringsted og Solrød, men jeg kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder.

HVAD ER FORDELENE VED VARMEPUMPER?

Der er mange fordele ved at få monteret en luft til vand varmepumpe. Her kan blandt andet nævnes:

  • Varmepumpen anvender grøn energi

  • Du kan spare penge på varmeforbruget

  • En luft til vand varmepumpe kører på el

  • Du kan reducere din elpris

  • Varmepumpen har betalt sig selv hjem på ca. 5 år

  • Der er et minimalt vedligeholdelsesbehov

  • Du får en driftssikker varmekilde.

  HVAD KOSTER LUFT TIL VAND VARMEPUMPE?

  Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en luft til vand varmepumpe koster alt afhængigt af, hvilken producent og hvilken størrelse varmepumpe du har behov for.

  Jeg tilbyder montering af varmepumpe fra Vølund, som leverer varmepumper i høj kvalitet til en billig pris, og når jeg kender til dine behov og din boligstørrelse, udarbejder jeg gerne et uforpligtende tilbud til dig.

  KONTAKT MIG FOR MONTERING AF VARMEPUMPE

  Du er velkommen til at kontakte mig for at indhente et uforpligtende tilbud på installation af varmepumpe eller for at høre mere om mine priser. Jeg hører også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring fordelene ved en luft til vand varmepumpe, eller hvis du har brug for yderligere information.

  Jeg udfører:


  • VVS-ARBEJDE

  • GULVVARME

  • FJERNVARME

  • NYBYG

  • PILLEFYR

  • UDSKIFTNING

  • NYINSTALLATION

  • RENOVERING

  CERTIFICERING

  Noget af det jeg nyder ved VVS-arbejdet er at gøre kunderne tilfredse.

  Derfor gør jeg mit yderste for at overholde vores aftaler, så du får det, du betaler for. Som en ekstra sikkerhed er jeg medlem af TEKNIQs garantiordning.

  FN VVS & SERVICETEKNIK APS

  TLF.: +45 22 32 90 83

  MAIL:INFO@FNVVS.DK

  CVR NR. 37858366