Varmeløsninger

Jeg finder den rigtige løsning til dig

FN VVS Teknik har mange års erfaring med forskellige typer af varmeløsninger. Herunder luft-til-vand varmepumper samt installering af nyt fyr eller gulvvarme.

Jeg kan både montere og reparere, og jeg rådgiver gerne, så du får den mest optimale løsning til dit hjem.

22 32 90 83

 

Luft til vand-varmepumpe

Med en luft til vand-varmepumpe er du sikret varme og varmt vand i hele boligen. Det er en solid løsning, der er billigere end, hvis du fik installeret et jordvarmeanlæg, da du ikke skal have haven gravet op.

Samtidig er løsningen med en luft til vand-varmepumpe også en mere miljøvenlig løsning, da du med denne pumpe producerer din egen energi.

Skal du have et nyt fyr?

Overvejer du at skifte dit gamle olie- eller gasfyr ud med et nyt? Så kan jeg også være behjælpelig her.

FN VVS Teknik sørger for at montere og reparere dit varmeanlæg, og jeg sikrer en optimal varmekomfort hos dig.

Der kan være flere grunde til, at man vælger at udskifte sit gamle fyr. Det kan være en grundet, at man gerne vil have en mere miljørigtig løsning, så man får minimeret serviceudgifterne. En udskiftning til noget mere miljøvenligt kan også sikre, at dit hus får en højere energiklasse.

Miljøvenlige varmeløsninger i dit hjem - FN VVS i Køge hjælper dig

 

Gulvvarme

Gulvvarme er blevet en meget populær varmeløsning i mange hjem, og der kan være fordele ved at skifte den gamle radiator ud med den smarte gulvvarme.

Gulvvarme skaber blandt andet en jævn fordeling af varmen, og så er det næsten vedligeholdelsesfrit. Det betyder, at du kan spare en del penge på at skulle holde gulvvarmen ved lige, som du måske ellers har skullet med dine radiatorer.

Samtidig får du også meget større frihed til indretning i dit hjem – ikke mindst undgår du kolde fødder. Det kan særligt være tiltrængt på det ellers normalt kolde badeværelsesgulv.

Vil du høre mere?

Jeg har arbejdet med mange forskellige former for varmeløsninger, og mine mange års erfaring gør, at jeg derfor kan rådgive dig til den bedste løsning. Vi snakker derfor om, hvad du godt kunne tænke dig. Udfra det finder vi den mest praktiske og optimale løsning for dig.

Hvis du vil høre mere om flere varmeløsninger eller have information om, hvordan jeg kan optimere varmen i dit hjem, så er du velkommen til at kontakte mig.

Ring til mig på 22 32 90 83 eller skriv via kontaktformularen, og så vil jeg vende tilbage hurtigt.

Home » Luft- til vand anlæg