GULVVARME INSTALLERES I DIN BOLIG


Drømmer du om at få lagt gulvvarme i dine gulve? Så står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg har mere end 25 års erfaring inden for VVS-faget, og jeg har således også den nødvendige erfaring og ekspertise til at foretage en installation af gulvvarme i din bolig.

Jeg tilbyder blandt andet montering af gulvvarme for kunder i Køge, Ringsted, Solrød og omegn, og jeg kommer også gerne en tur forbi dig, hvis du har brug for min hjælp til at få varme i gulvet.

Til lægning af gulvvarme anvender jeg produkter fra Roth, som leverer kvalitetsprodukter til en billig pris.

HVAD KOSTER GULVVARME?

Der er meget stor forskel på, hvor meget det koster at have varme i gulvet. Det kommer helt an på, hvilken varmekilde du benytter dig af, og hvor ofte du har tændt for gulvvarmen. Jeg tilbyder installation af gulvvarmestyring, således at du selv har mulighed for at skrue op og ned for varmen, og så du samtidig også har mulighed for at slukke for varmen i for eksempel sommerhalvåret.

Selve installationen udfører jeg til konkurrencedygtige priser.

KONTAKT MIG OG INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ET GULVVARMESYSTEM

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på gulvvarme med eller uden styring, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til mig.

Jeg har mange års erfaring inden for faget, og jeg kan således også tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning omkring, hvilken løsning der vil være den bedste for dig. Jeg kører ud til kunder i blandt andet Solrød, Ringsted og Køge samt andre omkringliggende områder.

Jeg udfører:


  • VVS-ARBEJDE

  • GULVVARME

  • FJERNVARME

  • NYBYG

  • PILLEFYR

  • UDSKIFTNING

  • NYINSTALLATION

  • RENOVERING

CERTIFICERING

Noget af det jeg nyder ved VVS-arbejdet er at gøre kunderne tilfredse.

Derfor gør jeg mit yderste for at overholde vores aftaler, så du får det, du betaler for. Som en ekstra sikkerhed er jeg medlem af TEKNIQs garantiordning.

FN VVS & SERVICETEKNIK APS

TLF.: +45 22 32 90 83

MAIL:INFO@FNVVS.DK

CVR NR. 37858366