Nyt badeværelse i Køge

Renovering af badeværelse

Er du blevet træt af stilen på dit gamle badeværelse, og ønsker du at få det moderniseret?

FN VVS Teknik har mange års erfaring med renovering af badeværelser, og jeg kan hjælpe dig med at få realiseret dine drømme. Jeg kan hjælpe dig med totale renoveringer men også med med mindre opgaver.

22 32 90 83

 

Moderne løsninger

Det er vigtigt at få det optimale ud af dit badeværelse og hermed udnytte kvadramteterne på bedste vis. Til et nyt badeværelse i Køge skal du overveje din ønskede stil samt de vigtigste funktioner. Hvis du allerede har gjort dig tanker om dette, så er det meget nemmere for mig at hjælpe med at realisere det.

FN VVS Teknik følger altid med i udviklingen, og jeg tilbyder derfor også moderne løsninger, der alle bliver udført i højeste kvalitet og med din tilfredshed i fokus.

Jeg hjælper dig med at gøre din drøm til virkelighed, og du kan være sikker på, at jeg ikke går, før opgaven er udført korrekt.

Slip af med kalk

Jeg har haft stor efterspørgsel på blødgøringsanlæg fra BWT, og det er der gode grunde til.

Med et blødgøringsanlæg kan du nemlig fjerne kalk fra vandet i hele huset og dermed være fri for afkalkning og besværlig rengøring. Derudover slipper du for tilstoppede vandhaner og misfarvede fliser. Samtidigt er der penge at spare, da dine apparater bruger mindre strøm og holder længere.

Hvis du er interesseret i det, så er du velkommen til at informere mig om det, når vi snakker sammen om dit nye badeværelse.

nyt badeværelse i køge

 

Jeg klarer din opgave!

Jeg kan sørge for både mindre reparationer af dryppende vandhaner og udskiftning af blandingsbatterier samt gennemgribende renovering af badeværelser og installering af gulvvarme.

Uanset hvad du skal have lavet på dit badeværelse, så kan jeg klare opgaven.

Få et nyt badeværelse i Køge

FN VVS Teknik går op i at give kompetent rådgivning og altid levere et håndværk, som er holdbart – og ikke mindst af den bedste kvalitet.

Hvis du overvejer at renovere dit badeværelse, eller hvis der er småting, der skal repareres, så kan du altid få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til mig på 22 32 90 83 eller sende en mail til info@fnvvs.dk.

Vedhæft gerne et billede, så jeg kan se hvad opgaven går ud på. På den måde kan jeg hurtigere danne mig et overblik over, hvor stor en opgave, det drejer sig om.

Home » Badeværelser